Kunstkamers blijft verrassen
Ook de derde editie van Kunstkamers in de Bergen zal de bezoeker weer aangenaam verrassen. Dit sympathieke driedaags kunst- en cultuurevenement op vrijdag 20, zaterdag 21 en zondag 22 juni bewijst zich opnieuw met een grote diversiteit aan kunst, design, theater en muziek van Eindhovense bodem. Sterker nog, het overgrote deel van de ruim dertig deelnemers aan Kunstkamers is zelfs afkomstig uit het meest creatieve en dynamische stukje van Eindhoven: De Bergen.
In het prachtig verbouwde culturele buurtcentrum De Bergen aan de Oranjestraat 1 is een ingetogen expositie ingericht met beeldende kunst, objecten, design en fotografie. Samen met theater, poëzie, veel live-muziek, workshops voor de kinderen op zaterdag en zondag en lekkere hapjes en maaltijden is Kunstkamers een evenement om met grote letters in uw agenda te zetten.
We verwelkomen u graag op de openingsavond op vrijdag 20 juni (19.00 -23.00 uur), zaterdag 21 juni (14.00-22.00 uur) en zondag 22 juni (14.00 - 18.00 uur). Uiteraard is de toegang van Kunstkamers 2014 weer gratis evenals deelname aan de kinderworkshops. 
Vanaf 15 juni is in etalages in De Bergen werk te bewonderen van de dit jaar exposerende kunstenaars en designers.

Een overzicht van het programma, deelnemende kunstenaars en tijdstippen van de muziek- en theateroptredens zijn samen met de etalageroute te vinden op:  www.kunstkamers.blogspot.com en facebook

Tot ziens op Kunstkamers in De Bergen 2014 in cultureel buurtcentrum De Bergen, Oranjestraat 1.